Et donem la benvinguda al blog de Readyfor

Ha arribat el moment de la innovació transformativa. Estem preparats per a una nova manera d’entendre l’avenç tecnològic i el progrés.

Creiem i apostem en la digitalització que millora la competitivitat de les empreses, la tasca de les administracions, la vida de les persones i la sostenibilitat ambiental. 


Estem preparats per a aportar anàlisi i creativitat, per a liderar projectes de gran complexitat i per a connectar ecosistemes heterogenis moguts per la creació de valor a gran escala. Volem contribuir a la transformació avui. Perquè la innovació no és un luxe, és imprescindible. I estem preparats per als reptes i les oportunitats que ens marquen el camí a un futur millor.


A Readyfor creiem en la transformació digital per a una societat pròspera, sostenible i equitativa. Desenvolupem i gestionem projectes d’innovació complexa i transformativa amb administracions, empreses i entitats per a l’assoliment de resultats i impacte mesurables en sectors econòmics en transició a l’Agenda 2030.


En aquest blog, anirem publicant tota la informació rellevant dels projectes que anem desenvolupant, amb l’objectiu d’acostar-te a la innovació transformativa, la manera com entenem l’evolució d’avui.


Nosaltres estem preparats… i tu, estàs ready for?


No et perdis cap detall… comencem!


Tags:
comparteix: